• DOLAR
    6,8567
  • EURO
    7,7104
  • ALTIN
    390,87
  • BIST
    1,1242
Andırın Merkeze Atıksu Arıtma Tesisi

Andırın Merkeze Atıksu Arıtma Tesisi

İlçemizde Yapımı planlanan Andırın Merkez Atıksu Arıtma Tesisi ( Andırın ATT) projesi için paydaş katılım planlarının halka tanıtılması ve uygulamaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ( KASKİ) tarafından düzenlenen,  Andırın Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleşen ve ilçemize yapılacak olan Dünya Bankası ve Avrupa Birliği destekli Atıksu Arıtma Tesisi ( Andırın ATT) hakkında istişare toplantısı gerçekleşti. Ayrıca toplantıda ilçemizin  içme suyu ve kanalizasyon sorunları hakkında görüşmeler yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkanımız  Sn. Ahmet DOĞAN, KASKİ Genel Müdürü Sn. Ahmet  KAVAK, KASKİ Genel Müdür Yardımcısı  Sn. Sinan ÇEÇEN, KASKİ Kanalizasyon ve Atıksu arıtma Dairesi Başkanı Sn. Ali İhsan EKER,  KASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Sn. Halil İbrahim Duran, Andırın AK Parti İlçe Başkanı Sn. Yunus Emre DALKIRAN,KASKİ Andırın Şube Müdürü Mustafa GÖK ve Şube Müdürlüğü personelleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve bazı mahalle Muhtarları katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?